PitaPata Cat tickers

Bu Blogda Ara

17 Şubat 2010 Çarşamba

Oriflame Kalem şeklinde eyeliner


Eyeliner çekme konusunda bu zamana kadar hep beceriksiz olmuşumdur.Tesadüfen denemek için bunu orıflameden sipariş verdiğimde hiç bu kadarr kolayy yapabilceğim vee benim becerebilceğim aklıma gelmezdi.Şimdi eyeliner sız makyaj bile yapmıyorum.Üstelik çokta kalıcı.Bir sonraki oriflame siparişimde kesinlikle diğer renklerindende sipariş vermek istiyorum.

İlk elf ürünüm=)


Bugün gg de dolaşırken elf farlara rastladım.Ve denemek için hemen alayım dedim.Siparişimi verdim bakalım.Cream far siparişi verdim.7 tl olduğunu görünce kaçırmayayım dedim.Şimdiden meraktayım.

She peach allık


She indirimi benim içi çok iyi oldu allklarını çok beğeniyorum.Hep bronz allığını aldım indirimdeyken stokladım.İndirimle 7 TL gibi bir fiyata denk geliyor.VE ürünler bitene kadarda indirim devam edicekmiş.Ve şeftalisinide alıp denedim hayrann kaldım.Bitince tekrar alıcağım bir ürün.

Flormar 5li palet


Son günlerde gezdiğim bütün bloglarda flormar 5li fara rastlıyorum.Annemede göstermiştim saolsun dün bana pembe tonlusunu almış.(Bu arada foto mak.iğrenç çektiği için fotosunu koymak bile içimden gelmedi en yakın zamanda yeni bir foto mak.alıcam ozamana kadar bu tur resimler koyucağımdan özür dilerim).Tonlarını pembenin çok beğendim ve gayette kalıcı geldi.Ve ilerleyen günlerde yeşilisindende almayı düşünüyom.Kısacası fiyatına göred süper bir palet.

By Heh ten Harikaaaaa Hediyeler




Bugun çok cici,çok faydalı,insanı baştan çıkaran bir blog keşfettim.Birdee ne göreim inanılması zor hepsi birbirinden güzel hediyeler.İnşallah bana çıkar bu güzel hediyeler:).Sizlerde şansınızı denemek için http://byheh.blogspot.com/2010/02/bu-hediyeler-sizin-olsun-ister-misiniz.html


tıklayınız.Herkese bol şanslar diliyorum.Kazanıcak kişi gerçektenn çokkk ama çokkk şanslıı.